Even voorstellen

Alyda Griffioen a.griffioen@clientenraadfokus.nl voorzitter

Hoi, ik ben Alyda Griffioen. Waarom eigenlijk CRF? De belangrijkste reden dat ik in de cliëntenraad zit is dat ik eigen regie, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk vind voor alle cliënten van Fokus. Hier bijt ik me dan ook graag in vast

 

Edwin Nagelsmith e.nagelsmith@clientenraadfokus.nl vice-voorzitter
Hallo, mijn naam is Edwin Nagelsmith, ik ben geruime tijd cliëntenraadslid van de cliëntenraad Fokus en heb vele veranderingen meegemaakt. Ik vind het leuk om vanuit een strategische blik naar beleid te kijken. Waar kunnen we op een zo goed mogelijke manier voor de cliënt zo veel mogelijk de eigen regie in stand houden? Niet voor ons denken, maar met ons. Focus op de mogelijkheden. Dat is waar mijn hart ligt. Wat je aandacht geeft groeit.

Annelien Hartman a.hartman@clientenraadfokus.nl secretaris

Dag, mijn naam is Annelien Hartman. Sinds 2019 ben ik lid van de cliëntenraad van Fokus. Ik vind het een uitdaging om samen als raad, alle op ons pad komende zaken te bespreken en daarvoor de nodige stappen te zetten. Met als belangrijkste leidraad, het in stand houden van onze eigen regie! Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes!


Roelofje Mussche r.mussche@clientenraadfokus.nl
Ik ben Roelofje Mussche en zit al jaren in de cliëntenraad.

Ik vind het belangrijk dat alle cliënten de eigen regie behouden en daarom praat ik graag samen met de anderen mee met de beleidsmakers en om de vinger aan de pols te houden om te kijken of het beleid uit gevoerd wordt zoals afgesproken.

Het is soms veel lezen, luisteren en praten maar het is nog steeds boeiend.

Dus ik zet me dan ook nog steeds graag in.


Leon Seijsener l.seijsener@clientenraadfokus.nl
Mijn naam is Leon Seijsener, ik ben 43 jaar en woon sinds 2004 in Roermond. Al van jongs af aan wist ik dat het Fokusconcept echt bij mij hoorde; mijn eigen plek om te wonen en te leven hoe ik dat wil en wanneer ik het wil! Muziek luisteren is een passie van mij en ik bezoek dan ook geregeld concerten en festivals. Ook geniet ik elk jaar weer van diverse cabaretiers in het theater. Ik ben nieuwsgierig in de persoon en vind het interessant hoe bijvoorbeeld beleid tot stand komt en draag daarin graag een steentje bij. Ik kan dat goed vinden in mijn werk bij de cliëntenraad. Belangrijk vind ik dat de eigen regie voorop staat, zodat iedereen optimaal kan leven. Ik ben graag bezig, zowel in mijn werk als privé, en wil ook zoveel mogelijk leven!

Yolanda Veldkamp y.veldkamp@clientenraadfokus.nl

Hallo ik ben Yolanda Veldkamp en ik zit bijna 5 jaar in de crf.

8 jaar geleden ben ik verhuisd naar een Fokuswoning. Al snel bleek dat het Fokuswonen-concept perfect bij mij paste. Omdat ik geïnteresseerd was in de organisatie Fokus en mee wilde praten over het behoud en verbeteren van dit concept met name de eigen regie heb ik mij kandidaat gesteld voor de crf. Ik heb veel geleerd als lid van de crf en het blijft nodig om de vinger aan de pols te houden. Het nee heb je het ja kun je krijgen.